Afzuiginstallaties voor de industrie

In bijna alle industrieën waar geproduceerd wordt, worden afzuiginstallaties gebruikt om de werkomgeving schoon, veilig en gezond te houden. Een goede afzuiginstallatie voert ongewenste en schadelijke stoffen en dampen af en, indien gewenst of verplicht, filtert deze uit de lucht.

Reinders Luchttechniek is al tientallen jaren actief in deze markt. Wij houden ons, naast ons programma geluidskasten, uitsluitend bezig met industriële afzuig- en filterinstallaties. Aan andere vormen van luchtbehandeling doen we niet; we houden ons bij ons vak! We doen waar we goed in zijn; niet meer en niet minder. Daar houden onze klanten van, een no-nonsense aanpak waarbij de techniek een middel is en geen doel.

Wij hebben installaties geleverd voor zeer veel toepassingen, vaak in industrieën waar hout, metaal, kunststof of papier wordt verwerkt. Maar ook aan o.a. de aardewerkindustrie, de levensmiddelen-industrie, rubberindustrie, de chemische industrie, de machinebouw, natuursteenbedrijven, het onderwijs en de (semi)overheid.

Tweedehands afzuig- of filterinstallatie?

Bekijk onze occasions!

Occasions