Papier afzuiging: de 6 belangrijkste voordelen

Papier afzuiging heeft vele voordelen. We hebben de belangrijkste 6 voordelen op een rij gezet.

1.Papier afzuiging levert geld op!
De verzamelde resten oud papier zijn geld waard. Wanneer de hoeveelheden bij papierresten groot genoeg zijn, is het interessant om dit niet handmatig te verzamelen maar met behulp van afzuiginstallatie.

2. Papier afzuiging bespaart zeer veel tijd
Papier afzuiging bespaart zeer veel (kostbare) tijd van uw medewerkers. Waar voorheen het papier handmatig moest worden ingezameld en naar pers of container gebracht, kan een afzuiginstallatie al dit werk overnemen.

3. Papier afzuiging zorgt voor een schone werkomgeving
Een afzuiginstallatie ruimt uw papierafval continu op. Dit zorgt voor een schone werkomgeving. Onze installaties zijn altijd sneller dan uw medewerkers!

4. Papier afzuiging zorgt voor schoner papier en een hogere restwaarde
Een goede papier afzuiging zorgt ervoor dat vrijwel alle papierstof wordt afgezogen en gescheiden van uw papierafval. Onze installaties hebben een reststof emissie die kleiner is dan 1 mg per m3! Dit resulteert in een hogere restwaarde van uw papierafval. 

5. Minder risico’s door papierstof bij papierrecycling
De aanwezigheid van papierstof bij papierrecycling brengt onnodig risico's met zich mee. Met een afzuiginstallatie is het papierstof gefilterd uit de luchtstroom en zijn de risico's verminderd.

6. Papier afzuiging ontzorgt u en uw medewerkers
Als laatste ontzorgt een afzuiginstallatie u en uw medewerkers. Niemand hoeft zich meer druk te maken om papierresten in de werkomgeving of de schadelijke papierstof in de lucht of machines.

Papier afzuiging zonder investering?

Bij voldoende tonnage afval is het mogelijk om zonder investering te beschikken over een papier afzuiginstallatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.